Ni populære blogindlæg – og taknemmelighed

Jeg gør mig klar til at sige farvel til 2018 og tænker på, hvad jeg er taknemmelig over.

I mit private liv er jeg lykkelig for, at jeg hver dag bruger mine timer sammen med de mennesker, jeg elsker mest: mine børn. Jeg er glad for, at min kæreste og jeg har haft et godt år sammen, og jeg føler mig også meget heldig over det familiefællesskab, vi er en del af, hvor vores børn kan lege, og vi voksne kan finde støtte hos ligesindede.

Her er nogle af de andre ting, jeg er taknemmelig over:

– At flere og flere bliver bevidste om klimaforandringerne og ikke mindst vælger at leve mere klimavenligt
– At vi, der ønsker forandring, finder hinanden og får et fællesskab
– At jeg ser flere og flere initiativer, der skal skabe fokus og opmærksomhed på klimaet
– At jeg oplever, at vi er flere, der lægger pres på vores politikerne og ønsker en anden og mere bæredygtig kurs for vores samfund
– At vi får mere og mere fokus på, hvad børnenes behov er i stedet for kun at have øje for konkurrencestatens evige hungren efter vækst

De ni billeder her, der er de foretrukne på min Instagram, viser mig, at I – ligesom jeg – godt kan lide visionen om et bæredygtigt samfund med plads til mennesker, til at have børnene med i livet og til fællesskaber. I tænker også over, hvordan vi får inspireret vores familier til en mere klimavenlig livsstil, og I mærker også et grønt oprør og ønsker, at magthaverne kommer i gang med den grønne omstilling nu.

Hvis I har lyst til at læse eller genlæse indlæggene, så kan de findes her:

Brug og brug igen-kultur

Klima-ensom

Bæredygtige ønskesedler

Bæredygtige mennesker

Længslen efter et fællesskab

Syge børn, sygt samfund

Plads til omsorg – og til babysøvn

Politisk vintertid

Genbrugsgaver og en bæredygtig historie

Rigtig godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *